Tietoa meistä

Huoli

Ensin syntyi huoli kemikaaleista ja niiden vaikutuksista ihmisiin, sekä luontoon. Sitten ymmärrys siitä ettei turvallisempia tuotteita ollut saatavilla helposti. Sitten syntyikin Puhtoinen. Puhtoisen tarkoitus on tuoda turvallisemmat, ekologiset ja luonnolliset vaihtoehdot kaikkien saataville helposti yhdestä paikasta.

Me

Jaana on omistanut siivousfirman jo toistakymmentä vuotta. Jossain vaiheessa hän tajusi että alkoi olemaan yhä herkempi kaikille hajusteille, eikä pystynyt enää olemaan samassa huoneessa tuoksukynttilöiden kanssa. Kaikki keinotekoiset hajusteet ja kemikaalit olivat vuosien saatossa altistaneet hajusteyliherkkyydelle. 

Amanda rakasti meikkejä ja hiustuotteita niiden ainesosia niin katsomatta, koska eihän niistä kuluttaja ymmärrä oikein mitään eihän. Hiuksia värjätessä Amanda kumminkin alkoi saamaan allergista reaktiota, joka värjäyksellä hieman enemmän. Yhtenä värjäyskertana allerginen reaktio oli niin paha että koko päänahka paloi. Hiuksia kumminkin oli värjätty aina ammattilaisella, joten tämä ei ollut myöskään vain tekniikasta johtuvaa. Kemikaalit altistivat siis myös Amandan, jonka myötä kiinnostus luonnonkosmetiikkaan heräsi. 

"Meiltä saat varmasti asiantuntevaa palvelua, sillä molemmilla on omakohtaisia kokemuksia siitä miten kemikaalit voivat vaikuttaa ihmiseen pidemmällä aikavälillä"

Puhtoisen oli ensin tarkoitus olla vain luonnollisten siivousaineiden myymälä, kuitenkin Amanda halusi mukaan luonnonkosmetiikkaa ja nyt valikoima rönsyilee vähän kaikkeen ekologiseen ja luonnolliseen. Valikoimasta löytyy nyt myös mm. hamam-pyyhkeitä, kynttilöitä, eteerisiä-öljyjä ja kestotuotteita. 

"Ajatushan oli tuoda ekologisia ja luonnollisia tuotteita kaikkien saataville helposti, joten vielä ei olla sen ajatuksen ohi menty!"

Valikoimaan tulee jatkuvasti uusia tuotteita ja yksi Puhtoisen arvoista onkin kotimaisuus. Lähes kaikki tuotteet, joita on mahdollista saada kotimaisena tuotantona tuleekin Suomalaisilta pienyrittäjiltä. 

"Halusimme Puhtoista luodessamme tukea myös mahdollisimman paljon kotimaisia pienyrittäjiä ja tämän takia löydätkin meiltä monia kotimaisia tuotemerkkejä."

Arvot

Ekologisuus

Luonnollisuus

Kotimaisuus

Rehellisyys

Myymälä

Pieni myymälä sijaitsee Forssassa. Myymälä toimii samoissa tiloissa Jaanan omistaman siivousfirman kanssa. Myymälän kaikki huonekalut ja kasvit ovat tulleet siivousfirman tekemistä tyhjennyksistä. 

"Halusimme antaa vanhoille huonekaluille ja kasveille uuden elämän ja meidän arvoille oli tärkeää löytää mahdollisimman paljon käytettynä, ettei tarvitsisi ostaa uutena."

Myymälän vanhat huonekalut (ei pöydät) ovat myös myytävänä. 

Ihanaa kun elät meidän tarinaa kanssamme. ❤️

Terkuin 

Amanda & Jaana

Yhteystiedot

sp. puhtoinen.com@gmail.com

puh. 0405413353

Puuvillakatu 4 c 2 30100 Forssa