Mitä viedä mökkituliaisiksi?

TOP 3 MÖKKITULIAISTA

Kaikki tietävät sen tunteen kun tajuavat viime hetkellä, että jotakin olisi kiva viedä mennessään mutta pää lyö aivan tyhjää. Keräsin muutaman vinkin teille minkä perusteella valita kiva vieminen mökille mukaan. Mökkituliaisiksi parasta viemistä on jokin mikä menee varmasti käyttöön, joten mieti lahja tekemisen kannalta. Mieti siis mitä itse haluaisit saada mökille tai mikä olisi sellaista, jota ehdottomasti tarvitaan. 

  1. Siivous ja tiskaus

Tähän hyviä esimerkkejä ovat mm. siivous- ja tiskisaippuat. Mökille tarvitsee varmasti siivota ja tiskata. Palasiivous- ja tiskisaippuat ovat varmasti helpoimmat mökillä, koska niiden pienen koon takia niitä on helppo kuljettaa mukana, eikä tarvitse huolehtia rikkoutuvista tai vuotavista pulloista. Ekologisina tuotteina ne ovat myös ympäristölle ystävällisiä, ilman mitään haitallisia kemikaaleja.

Tiskisaippua ja ekologinen keittiöpyyhe ja tiskiharja             Siivoussaippua ja pari siivousliinaa

     2.  Hemmotteluhetki

Kukapa ei kaipaisi pientä hemmottelua ja luksusta arkeen taikka lomalle. Mökille parhaat tuotteet ovat palamuodossa, niinkuin jo ehdinkin mainita ylempänä, joten pysytään teemassa. Kaikenlaiset palasaippuat, voidepalat, sekä palashampoot ja palahoitoaineet ovat täydellisiä mökille. Ne vievät hyvin vähän tilaa pakatessa mukaan, ovat ympäristöystävällisiä ja toimivat hyvin myös järviveden kanssa. Samalla ei tarvitse miettiä vuotavia pulloja, eikä harmitella jos palan unohtaa mökille talveksi sillä, ne eivät sisällä vettä, eivätkä jäädy, jolloin ne ovat käytettävissä taas ensi kesänä. 

Suolasaippua- ja kasvosaippuapalat + alusta

     3. Pyykinpesu

Riippuen mökistä ja mökillä oleilun kestosta, saatetaan joutua pyykkiäkin pesemään. Pyykinpesussa mökillä kannattaa myös ottaa huomioon pesuaineiden ekologisuus ja ympäristöystävällisyys. Pienempi pullo pyykinpesuainetta, joka käy käsipesussa, sekä konepesussa on hyvä valinta mökille, varsinkin jos et tiedä onko mökillä pyykinpesukone. Samoin pyykkietikka on hyvä idea sillä sitä voi myös käyttää, sekä koneessa, että käsinpesussa. Vinkki: myös valikoimasta löytyvä pyykkimuna käy konepyykkin, mutta myöskin käsipyykkiin!

pyykinpesuaine, pyykkietikka ja tahrastick

 

Kaikki kuvien tuotteet löytyvät valikoimastamme, mutta myös monia muita vaihtoehtoja näiden kategorioiden alle. Kurkkaa mitä löydät mökkikategorian alta. 

Aurinkoisia kesä- ja mökkipäiviä!

Terkuin Amanda puhtoinen.com