ūüéĄParolan aseman JoulumarkkinatūüéĄ

 

26.11.2022 Parolan aseman Joulumarkkinat

Olemme tänä vuonna mukana Parolassa ihanilla Joulumarkkinoilla! Mukana runsaasti meidän valikoimaa, sekä tietysti myös muita kotimaisia yrittäjiä.

Käythän kurkkaamassa myös Joulumarkkinoiden Facebook-sivut, joilla lisää tietoa myyjistä. Ryhmän löydät nimellä "Parolan aseman Joulumarkkinat 2022"

Tästä alkaa joulu! Lämmintä tunnelmaa on luvassa kun on viimein aika jo perinteisille Parolan aseman Joulumarkkinoille 26.11.2022 lauantaina klo 11-16. Pienet putiikit, käsityöläiset, taitajat ja vintage-myyjät saapuvat asemalle ihanien tuotteiden ja tuoksuvien herkkujen kanssa!

Vanha tavaramakasiini täyttyy myös käsityöläistuotteista sekä vanhoista aarteista, sillä mikä olisikaan ihanampaa kuin sekoittaa uutta ja vanhaa. Laajennamme tapahtumaa myös aseman pihaan ja tuttuun tapaan pop-up-kahvila Muru tarjoaa suussa sulavaa syötävää ja monta muuta elämystä luvassa.

Meille pääsee niin junilla kuin busseilla sekä omalla kyydillä, Tampere-Helsinki välin lähijunat pysähtyvät kaikki Parolassa, monta junavuoroa joista valita!

Kaukoliikenteen bussi-reitit löydät kätevästi laittamalla Matkahuollon sivuilla päämääräksi Parola liittymä 27. Bussien pysäkit ovat aivan aseman liki, 3-valtatien liittymässä.
Pysäköintipaikkoja autolle löydät mm. Asemantien varresta, Parolan keskustasta ja vielä paremmin radan toiselta puolelta, Junailijantien vierestä löytyvältä rata-piha-alueelta, käynti Ratatien päästä. Sieltä on kätevästi kulku aseman puolelle ylikulkusillan kautta, tai esteetön reitti alikulusta Junailijantien ja Parolantien risteyksestä.

Hyvin monella myyjällä on korttimaksumahdollisuus ja MobilePay kuten kahvilassa mutta varaa toki myös käteistäkin mukaan.

Lämpimästi tervetuloa!

www.parolanasema.fi