Flow Cosmetics - Olut-kaura shampoopala

Flow Cosmetics - Olut-kaura shampoopala

Normaalihinta €15,00
Yksikköhinta  kohti 
Sisältää veron. Toimituskulut lasketaan kassalla.

Ryhdistävä, luomuolutta ja arktista kauraproteiinia sisältävä luomushampoopala hennoille hiuksille

Tämä shampoopala soveltuu erityisesti ryhtiä kaipaaville tai hennoille hiuksille antamaan ryhdikkyyttä ja volyymia. Palan vaahto on silkkisen pehmeää ja runsasta. Beer & Oat Protein sopii myös erinomaisesti kuivalle hiuspohjalle ja kuiville hiuksille. Shampoopalan sisältämä arktinen kauraproteiini antaa hiuksille rakennetta. Luomuolut sisältää hiuksille tarpeellisia B-vitamiineja.

120g

Käyttöohje:

Sopii erityisesti ryhtiä kaipaaville tai hennoille hiuksille. Sopii myös kuivalle hiuspohjalle tai kuiville hiuksille.

Käytä näin hiustenpesussa: Vaahdota palaa runsaasti suoraan märkiin hiuksiin, huuhtele lämpimällä vedellä. Toista pesu tarvittaessa. Vältä saippuan joutumista silmiin. Käytä tarvittaessa pesun jälkeen hoitohuuhdetta.

Säilytä saippua alustalla mistä vesi pääsee pois. Palasaippua on hygieeninen ja pysyy kiinteänä, eikä lohkeile, kun se pääsee kuivumaan käyttökertojen välillä.

Ainesosat:

Saippuoitu luomukookosöljy, saippuoitu luomuseesamiöljy, glyseriini, vesi, saippuoitu luomurisiiniöljy, luomuolut, luomukauraproteiini, luomupeltokorte, luomu ylang ylangin eteerinen öljy, luomupatsulin eteerinen öljy, luomulavandiinin (hybridilaventeli) eteerinen öljy, vaaleanpunainen savi, luomu rosmariininlehtiuute (luonnollinen antioksidantti) uutettuna luomuauringonkukkaöljyyn. 

INCI: SODIUM COCOATE*, SODIUM SESAMESEEDATE*, GLYCERIN*, AQUA**, SODIUM CASTORATE*, BEER*, COCOS NUCIFERA OIL*, AVENA SATIVA KERNEL PROTEIN*, EQUISETUM ARVENSE LEAF*, CANANGA ODORATA FLOWER OIL*, POGOSTEMON CABLIN LEAF OIL*, LAVANDULA HYBRIDA FLOWER OIL*, MONTMORILLONITE**, ILLITE**, KAOLIN**, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, BENZYL BENZOATE***, LINALOOL***

* Villinä kasvanut tai sertifioitu luomuraaka-aine
** Ecocert- tai COSMOS- hyväksytty raaka-aine
*** Esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä